Καλησπέρα φίλοι μου!!!
Όλο το χρόνο μπορούμε πια να βρούμε πατάτες σε διάφορα είδη, θα σας
δείξω στην σημερινή συνταγή πως να φτιάχνετε πατατάκια σπιτικά με 4 από
αυτά! Γίνονται τραγανά, εύκολα και όταν έρθουν στο τραπέζι απλά γίνονται
ανάρπαστα!!! Σε αυτή την παρασκευή ψήνουμε 2 φορές τις πατάτες μας, πρώτα τις βράζουμε και μετά τις τηγανίζουμε. Με αυτό τον τρόπο η πατάτα αφού προ βράσει θα τραβήξει πολύ λίγο λάδι κατά την διάρκεια του τηγανίσματος. Η θερμοκρασία στο λάδι θα πρέπει να είναι γύρο στους 180C και τηγανίζουμε λίγες-λίγες την φορά για να γίνουν τραγανές!! Μην τις βάλετε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν γιατί θα μαλακώσουν, βάλτε τις σε σχάρα αραιά λίγο χωρίς να καλύπτονται από πολλές στρώσεις από πάνω και αφήστε τις να κρυώσουν εκεί. Διαλέξτε πατάτες με χρώμα κίτρινο που κάνουν για τηγάνι, αν βρείτε γλυκοπατάτες και μωβ πατάτες όπως εγώ δοκιμάστε να τις φτιάξετε και θα με θυμηθείτε!!!
Δείτε την συνταγή αναλυτικά σε βίντεο
Καλά να περνάτε φίλοι μου!!
Έως την επόμενη φορά πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστώ πολύ!!!