Μαθετε να φτιαχνετε ευκολη ζυμη ταρτας (αφρατη υφη)!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!!
Σας έχω μια συνταγή διαμάντι, πρόκειται για μια ζύμη τάρτας που δεν μοιάζει με την κλασική τραγανή ζύμη μπριζέ που φτιάχνουμε συνήθως για τάρτες, δεν έχει τόσο πολύ βούτυρο αλλά ούτε και πολύ ζάχαρη. Ψήνετε μαζί με την γέμιση έτσι δεν χρειάζεται να την προ ψήσετε, ταιριάζει πολύ σε αλμυρές παρασκευές αλλά δεν θα της πήγαινε και άσχημα μια γλυκιά γέμιση. Δεν θέλει παγώματα καθώς δεν έχει πολύ βούτυρο και το ζυμαράκι γίνετε πολύ μαλακό, ανοίγετε σε φύλλο σχεδόν αμέσως γιατί είναι απαλό, ζεστό και δεν κολλάει ,ειδικά οι αρχάριοι φίλοι μας θα το κατά ευχαριστηθούν, δεν χρειάζεται να βουτυρώσουμε το σκεύος μας γιατί όπως είπαμε δεν κολλάει. Μπορείτε να φτιάξετε τάρτα μέχρι και 40 εκ. διάμετρο ανάλογα το πάχος που θα έχει, θέλει περίπου 40 λεπτά να ψηθεί σε μέτριο φούρνο.

Δείτε την συνταγή σε βίντεο





Να περνάτε όμορφα φίλοι μου!!!
Έως την επόμενη φορά πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!

Σχόλια