Είναι μακράν η καλύτερη συνταγή που έχω για σπιτικές σουβλακόπιτες, εύκολη και γρήγορη παρασκευή, σε 30' έχετε νόστιμες αφράτες πίτες για να τις γεμίσετε με ότι σας αρέσει και να τις απολαύσετε. Είμαι σίγουρη ότι και η πιο αρχάρια/ος φίλη/ος το φτιάξει θα ενθουσιαστεί, το μόνο που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μια ζύμη μαλακιά χωρίς όμως να κολλάει, να την αφήνουμε γύρω στα 15΄ μόνο να ξεκουραστεί και αμέσως να την ανοίξουμε σε πιτούλα. Ψήστε τις σε οποιαδήποτε επιφάνεια αντικολλητική είτε είναι κρεπιέρα είτε είναι τηγάνι μας κάνουν όλα αρκεί να είναι αντικολλητική η επιφάνεια μας. Η θερμοκρασία μας θα πρέπει να είναι χαμηλή. Αφού βάλουμε την πίτα μας στην κρεπιέρα παρατηρούμε ότι καθώς περνάει η ώρα δημιουργούνται μικρές φουσκαλίτες στην επιφάνεια της...μην ανησυχήσετε είστε σε καλό δρόμο, ανασηκώστε την ελαφρά και ελέγξτε αν είναι έτοιμη. Θέλει περίπου 4' με 5' λεπτά από κάθε μεριά, αν είναι έτοιμη γυρίστε την από την άλλη μεριά να ψηθεί.
Τι περιμένετε πάρτε τα υλικά και ξεκινήστε!!!
Δείτε την συνταγή και σε βίντεο
πατώντας εδώ
Καλή επιτυχία!!
Έως την επόμενη φορά, πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!!
Ειρήνη
Τι περιμένετε πάρτε τα υλικά και ξεκινήστε!!!
Δείτε την συνταγή και σε βίντεο
πατώντας εδώ
Καλή επιτυχία!!
Έως την επόμενη φορά, πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!!
Ειρήνη
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστώ πολύ!!!