Δεν ξέρω πως θα σας φανεί η ιδέα αλλά εμείς που το φτιάξαμε και το δοκιμάσαμε ενθουσιαστήκαμε από την γεύση και την νοστιμιά του! Το μυστικό του είναι ένα... ο κιμάς, θα πρέπει να είναι φρέσκος και να έχει το άρωμα του καλοψημένου μπιφτεκιού στη σχάρα. Πως το το πετυχαίνουμε? Με το να ψήσουμε τον κιμά σε δυνατή φωτιά να χάσει τα υγρά του και να καραμελώσει. Δεν σας λέω νοστιμιά, τρως την μπουκιά και έχεις την αυθεντική γεύση ενός burger σε πίτα! Τα επίπεδα πολλά σε αυτή την πίτα κρεμμυδάκι φρέσκοκομμένο... για πολλούς που τους αρέσει μπορούν να το καραμελώσουν και αυτό, εμείς προτιμήσαμε να το βάλουμε χωρίς ψήσιμο ώστε να μας δώσει την τραγανή του υφή. Επόμενο επίπεδο η πίκλα, γιατί χωρίς πίκλα burger δεν λέει, αμέσως μετά προσθέτουμε το μπέικον που το έχουμε σοτάρει ελαφρά και τέλος το τριμμένο τυρί, όλα αυτά τυλιγμένα σε ένα αφράτο λεπτό ψωμάκι.
Μια δοκιμασμένη και αγαπημένη συνταγή για σας φίλοι μου, είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει!
Την συνταγή μπορείτε να την δείτε και σε βίντεο
Καλά να περνάτε φίλοι μου!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστώ πολύ!!!