Λατρεύω να παίζω με τις ζύμες σας το έχω αναφέρει πολλές φορές με κίνδυνο να γίνομαι κουραστική αλλά αυτό το ζυμάρι είναι απίστευτα μαλακό και εύπλαστο, το μόνο που ζητάει είναι καλό πλάσιμο και χρόνος να αναπτυχθεί σωστά η γλουτένη του. Πάντα να ξέρετε στο σπίτι μου φτιάχνω διπλή δόση γιατί ποτέ δεν φτάνουν, όταν ψήνονται μοσχοβολάει όλη η γειτονιά από το σκορδάκι και τα μυρωδικά ανακατεμένα με το υπέροχο άρωμα από το βούτυρο. Το πλάσιμο το έκανα στην κουζινομηχανή για δική μου ευκολία, μπορείτε βέβαια εσείς να το πλάσετε και στο χέρι απλά θα θέλει περίπου 10'-12' πλάσιμο συνολικά. Σας προτείνω να τα φτιάξετε θα σας ενθουσιάσουν και από άποψή παρασκευής αλλά και από άποψη γεύσης και εμφάνισής!!!
Καλά να περνάτε φίλοι μου!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστώ πολύ!!!