Κιμαδόπιτα με ένα πάρα πολύ λεπτό φύλλο ζύμης που διαχωρίζεται στο ψήσιμο, γίνεται τραγανό και πεντανόστιμο!!! Θα καθόμουν ώρες να σας μιλάω για αυτό το εξαιρετικό φύλλο, είναι απίστευτη ζύμη μαλακιά βουτυρένια και ανοίγεται σχεδόν αμέσως! Χρόνια φτιάχνω φύλλα ζύμης αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το φτάσω τόσο λεπτό και το πιο σημαντικό είναι ότι παρόλο που τυλίγουμε την γέμιση σε πολλές στρώσεις φύλλου αυτό κατά την διάρκεια του ψησίματος διαχωρίζει τα φύλλα που γίνονται απίστευτα λεπτά και τραγανά!! Για τους αρχάριους είναι ένα ζυμαράκι τέλειο για να ξεκινήσετε να ανοίγεται φύλλα μόνοι σας χωρίς η ζύμη να μαζεύει και να σας δυσκολεύει. Τώρα για γέμιση διάλεξα να φτιάξω κιμά και εμπλούτισα με λαχανικά για να δώσω έξτρα νοστιμιά!! Τι περιμένετε φίλοι μου απλά υλικά εύκολα τα έχουμε όλοι στο σπίτι μας, δοκιμάστε να το φτιάξετε, θα ενθουσιαστείτε!!!
Την συνταγή μπορείτε να την δείτε σε βίντεο
Καλά να περνάτε φίλοι μου!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστώ πολύ!!!