Μια πολύ καλή συνταγή για να φτιάξετε σπιτικό ζελεδένιο βοδινό ζωμό όπως του εμπορίου μόνο που εσείς θα τον έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας!! Είναι χρονοβόρα διαδικασία φίλοι μου αλλά πιστέψτε με δεν υπάρχει η νοστιμιά και το άρωμα του!! Διαλέγετε κρέας βοδινό κατά προτίμηση με κόκκαλο και μεδούλι. Ο ζωμός γίνεται σε δυο στάδια και αυτό για να πάρουμε όσο περισσότερη γεύση μπορούμε από τα υλικά μας!!! Βγαίνει περίπου 300 ml ζωμός, όπου τον βάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια όσο είναι ακόμα καυτός και τα κλείνουμε καλά. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μέσα στα βαζάκια λίγο από το λάδι που θα βγάλει ο ζωμός μέσα στα βαζάκια, καθώς αυτό θα τον συντηρήσει καλύτερα. Διατηρείται στο ψυγείο.
Καλά να περνάτε φίλοι μου!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστώ πολύ!!!