Μυρωδάτη σάλτσα ντομάτας σε βάζο έτοιμη για να την βάλετε στην πίτσα, στα φαγητά σας ή πάνω σε ένα πιάτο μακαρονάδα!!! Ιδανική εποχή της ντομάτας είναι ο Αύγουστος, όπου η ντομάτες είναι καλές και ώριμες για να της φτιάξουμε όπως θέλουμε και να τις διατηρήσουμε για όλο το χειμώνα. Σας έχω μια καταπληκτική συνταγή σάλτσας ντομάτας και τα μυστικά δεν είναι πολλά. Καλά αποστειρωμένα βάζα και καλή κονσερβοποίηση στο τέλος είναι αυτά που θα κρατήσουν την σάλτσα σας σε καλή κατάσταση όλο το χειμώνα. Εδώ θα βρείτε το link για το πως αποστειρώνουμε και πως κονσερβοποιούμε... http://www.irinishomestylecooking.gr/2014/06/blog-post.html Αποθηκεύουμε τα βάζα μέσα στο ντουλάπι μας και αν ανοίξουμε κάποιο βάζο την σάλτσα που περίσσεψε θα την βάλουμε στο ψυγείο. Ποτέ μα ποτέ δεν τρώμε μέσα από το βάζο, χρησιμοποιούμε πάντα ένα καθαρό κουτάλι και βγάζουμε όση ποσότητα χρειαζόμαστε. Την ζεσταίνετε χωρίς το μεταλλικό καπάκι (αν υπάρχει) στο φούρνο μικροκυμάτων και έτοιμη η σπιτική σαλτσούλα να την απολαύσετε!!!!
Καλά να περνάτε φίλοι μου!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστώ πολύ!!!