Γιορταζουμε την Κυριακη των Βαϊων και τρωμε λεμονατο ψαρι κατσαρολας

Την Κυριακή των Βαΐων ο λαός μας τη γιορτάζει με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Έθιμο μας να τρώμε ψάρι και για το λόγo αυτό σας προτείνω την παραπάνω συνταγή να την φτιάξετε  αυτή την γιορτινή μέρα. Φιλεταρισμένη πέρκα(ή οποιοδήποτε λευκό ψάρι) λεμονάτη και αρωματισμένη με βότανα και λαχανικά γίνεται τέλειο φαγητό για το γιορτινό σας τραπέζι. Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο που όλη η νοστιμιά του είναι στην απλότητα του και τα ολόφρεσκα υλικά!!!



 Καλό Πάσχα να έχουμε!!!
Καλή σας όρεξη φίλοι μου!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις