γεμιστα κολοκυθια με ψαρι αυγολεμονο


 Τα γεμιστά είναι ένα φαγητό πολυαγαπημένο. Υπάρχουν πάρα πολλές παραλλαγές για την γέμιση με το βασικό υλικό να είναι το ρύζι ή το κριθαράκι ή ακόμα και ο τραχανάς. Σε αυτή την συνταγή επέλεξα να σας φτιάξω κολοκυθάκια με γέμιση από ρύζι, λαχανικά και ψάρι και θα τα συνοδέψω με μια υπέροχη σως αυγολέμονου. Διαλέξτε ένα φιλέτο λευκού ψαριού (γλώσσα, πέρκα, μπακαλιάρο, παγκάσιους..) ψιλοκόψτε το και φτιάξτε μια γέμιση με τα υλικά που σας έχω. Η νοστιμιά αυτού του φαγητού είναι μοναδική, εύκολο φαγητό και γρήγορο. Ο μόνος κόπος που θα κάνετε είναι να αδειάσετε τα κολοκύθια. Το ψήνουμε σε φούρνο και στο τέλος αφού σουρώσουμε την σάλτσα φτιάχνουμε το αυγολέμονο και περιχύνουμε το φαγητό μας.

Την συνταγή μπορείτε να την δείτε και σε βίντεο
πατώντας εδώ 


 Καλή σας όρεξη φίλοι μου!!!

Σχόλια