Αλμυρα cupcake σπανακοπιτακια μαργαριτες με την πιο τελεια αφράτη ζυμη!!

Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις με την ζύμη. Σε αυτή την συνταγή φτιάχνουμε σπανακοπιτάκια μαργαρίτες με σπιτικό φύλλο κουρού σε cupcake. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ όταν πρώτο έφτιαξα αυτή την ζύμη, η υφή της όταν ψηθεί είναι εξαιρετική και η γεύση της μοναδική!!! Αφράτη ζύμη σχεδόν σαν το κρουασάν, ιδανικά θα πρότεινα να την αφήσετε να φουσκώσει στο ψυγείο σιγά-σιγά όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα αφού την βγάλετε από το ψυγείο και την αφήσετε περίπου 1 ώρα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου (ανάλογα την εποχή) και να την χρησιμοποιήσετε. Φτιάξτε ταρτάκια, πιτάκια, τάρτα ή ακόμα και τα αγαπημένα σε όλους cupcake. Βάλτε την αγαπημένη σας γέμιση αλμυρή ή γλυκιά και απολαύστε τα. Τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, κιμαδοπιτάκια, λαχανοπιτάκια κ.α. μπορείτε να φτιάξετε άπειρους συνδυασμούς!!!!

Μπορείτε να δείτε την συνταγή σε βίντεο
πατώντας εδώ
 



 Μια άλλη εκδοχή αυτής της ζύμης. Μίνι ταρτάκια με κιμά και λαχανικά!!!
Καλή σας όρεξη φίλοι μου!!!



Σχόλια