Χριστουγεννιατικο μπισκοτενιο τρενο


  Ένα κουκλίστικο τρενάκι από μυρωδάτο μπισκότο και γλάσο, στολισμένο με πολύχρωμα κουφετάκια, είναι ιδανικό στολίδι για το σπίτι μας τώρα τα Χριστούγεννα. Κάθε χρόνο θα το φτιάξω είτε είναι μπισκοτόσπιτο ή το τρενάκι, όπως και να 'ναι η χαρά της δημιουργίας και του παιχνιδιού είναι ίδια. Αν είστε γονιός ή αν αισθάνεστε ακόμα παιδί περάστε όμορφα στην κουζίνα σας δημιουργώντας αυτό το καταπληκτικό τρενάκι. Αγοράστε ότι καραμέλες ή άλλα γλυκίσματα σας αρέσουν, βάλτε φαντασία, μεράκι και φτιάξτε το δικό σας χριστουγεννιάτικο τρενάκι ή σπιτάκι.

Δείτε την συνταγή και σε βίντεο
 πατώντας εδώ


  Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει τα πατρόν από το τρενάκι ή το σπιτάκι (υπάρχει φωτογραφία παρακάτω) μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο kalomageiremata@gmail.com για να του τα στείλω. Εκτυπώνετε σε χαρτί Α4 και απλά κόβετε τα πατρόν από το χαρτί.
Την κυλινδρική σκεπή την έφτιαξα ακουμπώντας το φύλλο πάνω σε άδειο κουτάκι από redbull με διάμετρο 5 εκ. Να τυλίξετε το κουτάκι πρώτα με λαδόκολλα και χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο τσαλακωμένο για να το σταθεροποιήσετε πάνω στο ταψί.
 


Αυτό είναι το σχέδιο του Χριστουγεννιάτικου σπιτιού
Καλές γιορτές!!!
Καλές δημιουργίες φίλοι μου!!!!


Σχόλια

  1. Καλησπέρα και καλώς σε βρίσκω Ειρήνη! Πολύ όμορφα και γιορτινά και το τρένο και το σπιτάκι!!! Γεια στα χέρια σου και καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώ όρισες Κικί μου και ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια! Εύχομαι και σε 'σένα καλές και δημιουργικές γιορτές να έχεις!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ!!!